Sök förening

Filtrera och sortera sökresultatet

Sökresultat

Nedan visas alla Arvsfondsprojekt, grupperade på förening. Din sökning gav 1270 resultat.

127 JKS basket

127 Sommarfestival


A4 Skytteförening

Byggnation av skjutbana i Östersunds kommun


Abbekås Golfklubb

Fashion Freaks - Remade, Recycled, Revisted

Fashion Freaks handlar om mode, kläder och fåfänga ur ett sittande perspektiv.ABF Malmö

Drevet

Projektet syftar till att underlätta för ensamkommande flyktingungdomar i Malmö att erhålla kunskaper som ökar möjligheten till sysselsättning och försörjning.


ABF Mitt Skåne

Europakonsert

Projektet syftar till att skapa förutsättningar för rockmusiker med funktionsnedsättningar att kunna spela och framträda på samma villkor som musiker utan funktionsnedsättningar.


ABF Södra Småland

We Act!

Med projektet We Act! vill vi på ett roligt och prestigelöst sätt minska nyanlända ungdomars utanförskap genom att stärka språkinlärning, öka förståelsen för sociala koder och öka integrationen hos målgruppen med folkbildning och teater som metod. 


ABF Umeåregionen

Loud grrl - den rosa metoden

Projektet ska ta fram nya metoder för hur studieförbund och musikföreningar kan arbeta med musikverksamhet för att ge tjejer och unga transpersoner samma möjlighet som män att bli och vara musiker.


Afasiföreningen i Skellefteå (AFASI)

Så ska det låta

Ett projekt där nysvenskar och afasipersoner regelbundet möts för att kommunicera. Afasiföreningen i Stockholms län (AFASI)

Stroke/HjärnskadeForum

Ett samverkansprojekt mellan offentligt finansierade vårdgivare, fristående aktörer och ideella organisationer för att uppnå bästa möjliga stöd för personer med stroke/ förvärvad hjärnskada och deras närstående genom råd stöd, stimulans och kunskap.


Afrika-Grupperna

Den tomma stolen

Den tomma stolen är en dokumentär berättarföreställning om de tio Per Anger-pristagarnas liv och gärningar som kommer att ligga till grund för ett utbildningsmaterial för elever i åldrarna 15-19. Pilotprojektet genomförs under 2015.Afrosvenskarnas Riksförbund (ASR)

Kultur aktiv

I Projektet KulturAktiv producerar afrosvenskar med funktionshinder kulturevenemang med afrosvenskt innehåll utifrån ett afrosvenskt perspektiv. Kulturevenemangen maknadsförs och är öppna för allmänheten att besöka.EntreprenörskapsverkstanSidor