Till innehållet

Arvsfonden på MR-dagarna i Linköping 14-16 november

23 oktober 2019

Arvsfonden deltar på Mänskliga Rättighetsdagarna, MR-dagarna, som i år äger rum i Linköping 14-16 november. Vi är på plats som utställare och håller även ett miniseminarium. Mängder av arvsfondsprojekt deltar också under dagarna.

Miniseminarium: Äldres psykiska och fysiska hälsa

Arvsfonden har en pågående satsning för att främja äldres psykiska och fysiska hälsa. Torsdag den 14 november klockan 12-12:30 håller vi i ett miniseminarium på Stora scen där vi berättar om denna satsning och även låter ett projekt inom satsningen berätta om sin verksamhet.

Testa din idé hos oss

Kom förbi vår monter och testa din idé eller ställ dina frågor om Arvsfonden. Vi berättar gärna om vår verksamhet och hur man ansöker om stöd. Du hittar oss på utställningstorget på plats G14.

Om MR-dagarna

Mänskliga Rättighetsdagarna, MR-dagarna, har funnits sedan år 2000 och är Nordens viktigaste samlade mötesplats för praktiker, forskare, myndigheter, politiker och ideellt engagerade som arbetar med eller vill lära mer om mänskliga rättigheter. Syftet med arrangemanget är att öka kunskapen om mänskliga rättigheter och att lyfta dem högre upp på den politiska dagordningen.

Årets tema är: Rätten till hälsa.

Konferensen äger rum årligen i olika städer för att bidra till utvecklingen av mänskliga rättigheter i Sverige och internationellt.