Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Guldkornsvinnare för 2020 utsedda

24 november 2020

Varje år delar Arvsfonden ut utmärkelsen Guldkorn för att uppmärksamma hur nyskapande verksamheter inom föreningsvärlden bidrar till att utveckla och förbättra vårt samhälle. Idag tilldelas fyra projekt utmärkelsen.

Utmärkelsen ges till projekt som på ett förtjänstfullt sätt har genomfört sitt projekt och även har fortsatt att bedriva verksamheten efter det att Arvsfondens finansiering har upphört. Priset på 50 000 kronor får föreningen eller organisationen för att sprida sina erfarenheter vidare.

Arvsfondens Guldkorn 2020

2020 års pristagare

Kategori Barn

Sveriges Kulturskoleråd med projektet "Kulturskolan och barn på flykt".

Kategori Ungdom

Storasyster med projektet "Hela mig".

Kategori Personer med funktionsnedsättning

Narva Boxningsklubb med projektet "PD-boxningsträning som symptomlindring av Parkinsons sjukdom".

Kategori Lokalstöd

Hallsbergs ridklubb med projektet "Ombyggnation och tillgänglighetsanpassning av ridanläggning Viby-Lindhult 3:1 i Hallsbergs kommun".