Till innehållet

Välkommen till ett webbinarium om arvsfondsprojekt i studieförbund

6 maj 2022

Varmt välkommen till en presentation av utvärderingsrapporten "Arvsfondsprojekt i studieförbunden". Utvärderingen har genomförts av Anna Lundstedt och Erik Sjöstrand, Stockholm Center for Civil Society Studies, Handelshögskolan i Stockholm, på uppdrag av Arvsfondsdelegationen.

Utvärderingen omfattar 43 arvsfondsprojekt som har eller har haft studieförbund som projektägare.

Vilken roll och funktion har studieförbunden i projekten? Hur ser relationen ut mellan parterna som driver projektet– projektledare, studieförbund, och studieförbundets medlemsorganisationer? Vilka utmaningar finns i projekt som drivs av studieförbund?

Välkommen att lyssna på Anna Lundstedt och Erik Sjöstrand när de presenterar resultaten av utvärderingen den 2 juni. På webbinariet deltar även Jenny Sandgren Wahlström från organisationen Språng och berättar om projektet SpinnVäxa/SpinnUnga – för allas rätt att dansa och ta plats på scen, som har ingått i utvärderingen.

När: Torsdag 2 juni klockan 9.00-10.00

Var: Webbinariet sänds digitalt och kommer att teckenspråktolkas och skrivtolkas. Webbinariet går även att se i efterhand på Arvsfondens webbplats.

Anmälan: Webbinariet är gratis, men kräver föranmälan. Anmäl dig senast 30 maj. Länk till webbinariet skickas ut till anmälda deltagare senast 1 juni.

Rapporten kommer att finnas tillgänglig på Arvsfondens webbplats senast en vecka innan webbinariet.