Till innehållet

Webbinarium: Hela Sveriges arvsfond

1 juni 2022

Vill er förening veta mer om hur man söker pengar från Allmänna arvsfonden? Vilka stödformer som finns, vilka kriterier vi har och vad som krävs för att lyckas med ett projekt? Boka in er den 16 juni på vårt lunchwebbinarium så får ni svar.

Vi vill informera och inspirera föreningar och personer som i sin yrkesroll arbetar nära föreningslivet om möjligheten att söka stöd från oss. Välkommen på vårt lunch-webbinarium!

Innehåll: Våra handläggare kommer att berätta om våra olika stödformer: lokal- och projektstöd samt vad som krävs för en ansökan. Vi intervjuar också ett par arvsfondsprojekt om deras erfarenheter från ansökan till projekt.

När: Torsdag 16 juni klockan 11.00-12.30

Var: Webbinariet sänds digitalt och kommer att teckenspråktolkas och skrivtolkas. Webbinariet går även att se i efterhand på Arvsfondens webbplats.

Anmälan: Webbinariet är gratis, men kräver föranmälan. Anmäl dig senast 13 juni på länken längst ned på sidan! Länk till webbinariet och en instruktion om hur du loggar in skickas ut till anmälda deltagare från den 14 juni.
Varmt välkomna!

Hur många har sökt projektmedel från Arvsfonden i ert län? Ta reda på svaret i Projektbarometern 2021.

Arvsfonden ger stöd till utvecklande projekt i hela Sverige till förmån för barn, ungdomar, personer med funktionsnedsättning och äldre personer från 65 år.
Läs mer om hur du ansöker om pengar från oss