Till innehållet

Webbinarium om att söka pengar från Arvsfonden. Tema: projekt för äldre.

22 februari 2023

Välkommen till ett webbinarium fredagen den 17 mars! På webbinariet får du veta vad man kan söka projektmedel för, vem som kan söka, hur ansökningsprocessen går till och vad du som ansöker behöver tänka på.

Detta är ett samarrangemang mellan Arvsfonden och SPF Seniorerna för att nå ut med information till föreningar som vill göra projekt med äldre personer från 65 år. Informationen är även relevant för projekt som riktar sig till andra målgrupper.

  • Dag: Fredag 17 mars 2023
  • Tid: 10.00 - 11.30 (möjligt att ansluta från 9.30)
  • Plats: digitalt via länk du får vid anmälan

Medverkande: Peter Sikström, ledamot av Arvsfondsdelegationen och generalsekreterare för SPF Seniorerna, Camilla Park, handläggare för lokalstöd och Catrin Fryklund handläggare för projektstöd från Allmänna arvsfonden.

Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade av att söka projektmedel från Arvsfonden. Det kommer att spelas in och går att se i efterhand för den som inte har möjlighet att delta.

Anmäl dig via den här länken!

Gör så här:

Klicka på länken ovan och registrera dig. Efter registrering får du ett bekräftelsemejl (confirmation) med en länk till den e-post du registrerat. Använd den länken för att ansluta till webbinariet den 17 mars genom att klicka på JOIN.

Webbinariet kommer att spelas in och går att se i efterhand för den som inte har möjlighet att delta.

För frågor: mejla info@arvsfonden.se


Äldre kvinna med solglasögon.

Stallarholmens aktivitetspark är ett exempel på Arvsfondens så kallade lokalstöd. En befintlig idrottsplats har utvecklats till en multiaktivitetspark med bland annat en boulebana, utegym och en avancerad pumptrackbana. Stallarholmens sportklubb har drivit projektet.