Innehåll taggat med: attitydförändring

Jag ställer upp!

Jag Ställer Upp! är till för dig som älskar basket. Med JSU vill vi tillsammans med våra aktiva förstärka den positiva attityd som finns i våra hallar och på så sätt arbeta bort den negativa diskurs som kan förekomma kring ungdomsidrott.

Alla sommarens skurar blir min spegelbild

Det här projektet vill undersöka hur film på ett långsiktigt sätt, kan utveckla skådespelarna konstnärligt, möta ny publik och upplösa negativa attityder till konstnärer med olika funktionsnedsättningar.

Process Kedjan och Radio Fri

Process Kedjans modell är ett komplement för ungdomars rehabilitering tillbaka till samhället med fokus på mentorskap, anhörigstöd och kreativ utveckling som t.ex. att göra radiosändningar inifrån anstalterna.

Utopia

Utopia vill att alla ska kunna utöva kultur. Utopia vill att kulturlivet ska vara helt utan hinder. Utopia har unika kurser i bland annat dj-ing, konst och film, dit alla är välkomna. Utopia håller kompetensutbildningar med fokus på attityd.

Express yourself

Ett projekt av och för unga tjejer som vill ta plats på egna villkor och som söker nätverk. Med en utställning, en egen hemsida och inspirationssamtal skapar vi möjligheter för fler unga tjejer att ta sig vidare och synas med sina uttryck.

Med i Matchen (f.d. Yrkesträning för unga lagöverträdare)

Ett projekt som genom arbetslivsorientering och praktisk yrkesträning ska hjälpa ungdomar med kriminell bakgrund och tidigare missbruksproblem samt bristande skolkunskaper att komma in på arbetsmarknaden. "Alla har rätt att vara med i matchen"