Innehåll taggat med: idrott

Är du med-spelare?

Vi vill genom unga idrottares passion för fotboll lyfta Barnkonventionen och barns rätt till delaktighet och inflytande. Tillsammans med ungdomslag tar vi fram en metod där unga diskuterar vad de vill förändra och själva genomför en social insats.

Anläggande av konstgräsplan och byggnation av friidrottsanläggning i Färgelanda kommun

Projektet omfattar nybyggnad av idrottsyta av konstgräs med spelplan 65x105 m, faciliteter för löpning, kast och olika hoppgrenar samt utrustning för styrketräning.

Funktionärsutbildning Resurs

Funktionärs- och domarutbildning till olika idrotter för funktionsnedsatta personer.

Cityidrott

Unga Satsar Jämt - ett jämställdhetsprojekt med fokus på idrott, maskulinitet och normer

Den organiserade idrotten i Sverige har ett övergripande mål där jämställdhetsarbetet är viktigt. Men eftersom befintligt jämställdhetsarbete inom idrotten går trögt vill projektet hitta nya infallsvinklar och angreppssätt.

Anläggande av konstgräsplan på Knöttas i Bollnäs kommun

Jag ställer upp!

Jag Ställer Upp! är till för dig som älskar basket. Med JSU vill vi tillsammans med våra aktiva förstärka den positiva attityd som finns i våra hallar och på så sätt arbeta bort den negativa diskurs som kan förekomma kring ungdomsidrott.

Vi tar bollen

Blekinge Fotbollsförbund "Vi tar bollen" Vi vill ta fullt ansvar för fotbollsverksamhet som riktar sig till personer med funktionsnedsättning. I samverkan med BHIF, SISU, RBU, fotbollsklubbar, kommunerna och andra ska vi göra detta möjligt.

För en öppnare idrott

”För en öppnare idrott” arbetar med att hbt-utbilda idrottsföreningar och idrottsklasser, för att minska diskriminering och osynliggörande av hbt-personer i idrottsrörelsen. Alla ska vara välkomna och respekterade i idrottsvärlden!

Till och nybyggnation av aktivitetshall, samlingslokal och fritidsgård på Lenhovda i Uppvidinge i Lenhovda kommun

Lenhovda IF vill utveckla fritidsgårdsverksamheten, starta sportfritids i egna lokaler på idrottsplatsen. Lokalerna behöver vara anpassade för de nya verksamheterna och för att vi ska kunna utveckla nya.

Sidor