Innehåll taggat med: integration

Tillsammans

Projektet ska skapa sammanhang där ungdomar med olika bakgrund kan mötas, bidra till integration, samhällsförändringar samt ökat samhällsengagemang.

Nybyggnad av träningshall på Lyckorna GK Uddevalla Kommun

Visionen är att bli den bästa träningsanläggningen i Bohuslän och navet för alla distriktets golfjuniorer. En naturlig samlingsplats för barn, ungdomar och funktionshindrade. 

Ensamma barn på flykt

Vi-hubb

Projektet syftar till att utveckla en strategi för integration av nyanlända genom socialt företagande.

Nybyggnation av kombinerad hall för hockey, inlines och inlineshockey i Ockelbo kommun

Projektet handlar om att tillskapa en lokal för inlinehockey och en NoFall rundbana. Detta kommer att realiseras genom att bygga en kombihall där även ishockey kan utövas. I anslutning till anläggningen tillkommer föreningslokaler och ett Sportotek.

Drömmarnas kontor

Projektet kommer att stötta ungdomar att förverkliga samhällsnyttiga idéer. Dessa idéer kan vara allt från events och aktioner till sociala rörelser eller andra idéer i stor eller liten skala – med krav att fokus ska ligga på samhällsförändring. 

SpinnVäxa / SpinnUnga

Vad kan dans vara?

Vem får kalla sig dansare?

Vem har rätt till utbildning?

Genom dansgrupper för barn och unga (SpinnVäxa) och kompaniet för unga dansare (SpinnUnga) möjliggör vi dansutbildning som är integrerad och öppen för alla.

Ronjabollen 2.0

Ronjabollen 2.0 är ett fotbollsprojekt för tjejer i åldrarna 10-15 som bor i resurssvaga områden i Uppsala.

Tillgänglighetsanpassning av skjutbaneanläggning i Sjöbo kommun

Projektet avser att öka tillgänglighet för funktionshindrade och ungdomar på Öved-Östraby Skytteförenings egenägda skjutbana i Sjömossen utanför Bjärsjölagård genom att handikappanpassa anläggningen (skjuthallar, klubblokaler mm). 

Vi Är Samhället 2.0

Sidor