Innehåll taggat med: mötesplats

Nybyggnation av kombinerad hall för hockey, inlines och inlineshockey i Ockelbo kommun

Projektet handlar om att tillskapa en lokal för inlinehockey och en NoFall rundbana. Detta kommer att realiseras genom att bygga en kombihall där även ishockey kan utövas. I anslutning till anläggningen tillkommer föreningslokaler och ett Sportotek.

Kumulus - För barn med frihetsberövade föräldrar eller andra närstående

Kumulus finns för barn och unga i Umeå med omnejd som har eller haft en familjemedlem i fängelse, häkte eller fotboja. I den situationen kan det vara skönt att ha någon att vända sig till för stöd, få svar på frågor och känna att man inte är ensam.

Mötesplats Oviken: Fysisk aktivitet på ungdomars villkor

Mötesplats Oviken är en satsning på en toppmodern anläggning för fritidssysselsättning och rekreation. Projektet skapa förutsättningar för alla barn att hitta en fritidssysselsättning på sina egna villkor.

Liquid

Liquid är en mötesplats för hbtq-personer mellan 12-19 år. På Liquid kan du träffa andra fika pyssla, se på film, teckna och delta på workshops och föreläsningar. Du som besökare är välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter.

Varje människa kan göra skillnad

Trettio mänskliga rättigheter. Varje människa kan göra skillnad.

Motorprojektet i Vimmerby

Att möta motorintresserade ungdomar, och erbjuda mötesplatser där de kan kanalisera sitt starka motorintresse. Genom möten och dialog där vuxna och ungdomar möts och där ungdomar kan utvecklas och får växa.

Om- och nybyggnation av aktivitetsanläggning i Vetlanda kommun

Näshults IF ska bygga lokaler som bla ska användas för verksamhet som vi normalt inte bedriver. Vi vill erbjuda ungdomar möjlighet till meningsfulla fritidsaktiviteter, vi riktar oss inte minst till ungdomar som ej är intresserade av fotboll.

Ny- och tillbyggnad av Ungdomens hus i Östersunds kommun

Ungdomens hus ska vara en samlingsplats där ungdomar, ledare och tränare från olika delar av idrottsrörelsen möts och utbyter erfarenheter och lär av varandra.

WeSign - Teckenspråk och Kultur

Oavsett språk anser vi att alla har rätt till kultur. WeSign vet, att vi tillsammans kan förändra attityder och skapa förutsättningar för ökad delaktighet. Vi tycker om att möta människor och utmana till dialog med beslutsfattare.

Tusen Bilder Tusen Ord

Tusen bilder, tusen ord är konstprojektet för dig som är hbtq (homo bi trans queer) och upp till 26 år. Projektet bygger på tanken att hbtq-ungdomar mår bättre av att få uttrycka sig och hålla på med konst på olika sätt.

Sidor