Innehåll taggat med: skate

Anläggande av allaktivitetspark i Robertsfors kommun

Broarnas park är ett projekt som drivs av den ideella föreningen Samhällsrådet tillsammans med nio andra aktörer för att skapa ett område med ett flertal olika an för att främja social och fysisk aktivetet för individer av alla åldrar.

Anläggande av betongpark i Ljusdals kommun

Anläggande av betongpark på Östernäs i Ljusdal 2015/098 är ett Arvfondsprojekt som leds av Ljusdals betongparksförening.

Multisporthall för livsstilsidrotter i Spelefanten 7-1 i Kalmar kommun

Klättring, skate och parkour under samma tak!

En ny multisporthall för livsstilsidrotter byggs i Kalmar. Tillsammans skapar vi en modern sportanläggning för möten, träning, spontanidrott och glädje.

 

Anläggande av parkour/skate/multiarena i Mörbylånga kommun

Färjestaden saknar idag en samlingspunkt för utomhusaktiviteter. Det vill säga en plats för meningsfull fritidssysselsättning där familjer kan träffas och där det finns något för alla i familjen.

Magma

Magma drivs av ungdomarna i den ideella kulturföreningen Ungdomens Hus. 

Nybyggnation av cykel och skatepark i Viskafors

Projektets mål är att engagera ett antal ungdomar och vuxna att gemensamt skapa en skatepark för utövande.  där grundtanken är självorganisering och medskapande tillsammans med vuxengenerationen.

Sportparken Glada Hudik

Sportparken - Forward Thinking! Sportparken som ska byggas nedanför Östra skolan i Hudiksvall är tänkt att bli en naturlig mötesplats för både unga och gamla. Målsättningen är att det ska finnas något som passar alla.

Moliden Utveckling - Allaktivitetsanläggning i Örnsköldsviks kommun

Föreningen vill ge barn och ungdomar möjlighet till en aktiv fritid på hemmaplan samt samla barn, ungdomar och äldre på samma plats för gemensamma aktiviteter.