ANMÄLAN till informationskväll för föreningslivet i Västra Götaland

För att informera om vilka möjligheter som finns att söka pengar och inspirera er som är aktiva i ideella organisationer bjuder Arvsfonden in till en träff för hela Västra Götaland i Göteborg den 12 mars.

Under kvällen informerar representanter från Arvsfonden om fondens olika stödformer, vilka regler och kriterier som gäller och inte minst vilka stora möjligheter det finns för Västra Götalands föreningar att starta projekt med stöd av Arvsfonden. Vi gästas också av två projekt som fått stöd av Arvsfonden, Community X som drivs av föreningen Twisted Feet och Lundsbrunns Rymdcenter som drivs av Lundsbrunns Samhällsförening. De berättar om sina erfarenheter med att ansöka och svarar gärna på era frågor.

Tid och plats
Tisdag den 12 mars klockan 18.00-21.00 (registrering startar klockan 17.30)
Folkets Hus Göteborg, Olof Palmes Plats 3, Göteborg 

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika under kvällen.

Välkommen!

Lokalen är tillgänglighetsanpassad och utrustad med hörsel/teleslinga. Skrivtolk kommer att finnas på plats. Skriv in om du har behov av teckenspråks- och/eller syntolkning, önskemål om specialkost eller mötesdokumentationen i alternativa format, till exempel i digital form eller på lättläst svenska. Genom att inte använda parfym eller andra doftande produkter vid mötestillfället, visar du hänsyn till de deltagare som kan ha allergi eller överkänslighet.