B-Art

Projektet ska ge ungdomar 13-18 år redskap för personlig utveckling, språkutveckling och livslångt lärande genom systematisk professionell kreativitetsutveckling och konstnärliga processer.

Projektstöd
Avslutat
Ungdomar
Arlöv

Projektet drivs av Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) Malmö

Adress: 
Dalbyvägen 25
23234 Arlöv

Tabs

Projektfakta

Syfte

Huvudsyftet med projektet är att ge ungdomar 13-18 år redskap för personlig utveckling, språkutveckling och livslångt lärande genom systematisk professionell kreativitetsutveckling och konstnärliga processer. I projektet kommer ungdomar att skapa konstnärligt och designa tillsammans med konstnärer, designers och konsthantverkare med efterföljande offentliga utställningar där deras konstnärliga uttryck presenteras på samma premisser som vuxnas konst.

Mål

Det långsiktiga målet med projektet är att tillsammans med ungdomar utveckla en metod som kan användas för att stärka ungdomars delaktighet i och utbyte av kreativa och konstnärliga processer.

Projektets överlevnad

Projektet drivs vidare genom studiecirklar och genom att Medvind blivit mer etablerad och självgående förening med en stor ungdomsrepresentation ibland medlemmarna och i styrelsen.

Senast uppdaterad: Tuesday, 7 August, 2018 - 16:08

Följ projektet på