Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Aktivitetsfritids

Projektet drivs av: Strands Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Föreningen ska tillsammans med ett flertal lokala samarbetspartner och kommunen erbjuda gratis fritidsaktiviteter för barn i årskurs 3-6 bosatta i Hudiksvalls kommun.

Ambitionen är att fånga upp och intressera nyanlända barn samt de barn ur målgruppen som inte är föreningsaktiva till att prova på olika idrottsaktiviteter. Projektet kommer också att erbjuda läxläsning för de barn som vill och behöver i samarbete med en pensionärsförening. Målsättningen är att samtliga aktiviteter ska ge barnen ett ökat välmående, bättre hälsa och ett större socialt nätverk. Ungdomar i åldern 18-25 år som är intresserade av att arbeta som ledare på Aktivitetsfritids tillhör också projektets målgrupp.

Projektets tidstatus

78%

Projektet startade i september 2019 och avslutas i september 2022.

Projektets tidstatus

78%

Projektet startade i september 2019 och avslutas i september 2022.

Kontakt

Ort
Hudiksvall
Sidan uppdaterades 2020-09-15.