Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Aktivitetsplats utomhus i Lilla Edets kommun

Projektet drivs av: Hjärtums IF

Beskrivning av projektet

För att möta barns och ungdomars efterfrågan på aktiviteter och anläggningar som är fria att använda utan krav på att delta i organiserad verksamhet, bygger Hjärtums idrottssällskap en aktivitetsplats med hinderbana, dirtbikebana och boulderklippa.

Hjärtums idrottssällskap vill bygga en aktivitetsplats i Hjärtum, med bland annat en hinderbana, dirtbikebana och boulderklippa för klättring. Syftet är att möta barns och ungdomars efterfrågan på aktiviteter och anläggningar som är fria att använda spontant, när man vill och utan att det finns krav på att delta i organiserad verksamhet på särskilda tider. Föreningen kommer bland annat att arrangera prova-på-dagar, tävlingar och ta in instruktörer. Samarbete sker med Hjärtums föräldraförening och andra föreningar på orten.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Kontakt

Ort
Lilla Edet
Sidan uppdaterades 2020-06-02.