Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Alla Lika inuti

Projektet drivs av: Rädda Barnen

Beskrivning av projektet

Alla lika inuti är ett projekt om tolerans och mångfald med ett interaktivt material som vänder sig direkt till barn i förskoleåldern.

Alla lika inuti är ett projekt om tolerans och mångfald med ett interaktivt material, som vänder sig direkt till barn i förskoleåldern. Materialet, som ska bestå av en bok och ett pedagogiskt kringmaterial, ska tas fram tillsammans med barn i åldrarna 3-5 år. Det ska på ett fantasifullt och humoristiskt sätt locka barn att fundera över och samtala om respekt för mångfald. Det ska stödja barnens empatiska utveckling och förståelse för att vi alla är olika, men lika inuti. Projektet kommer i första hand att vända sig till sex län; Skåne, Blekinge, Västra Götaland, Värmland, Dalarna och Kalmar län och på så vis nå ut till 38 000 förskolebarn, 3 800 förskollärare och 50 000 vårdnadshavare. I de utvalda länen kommer projektet att ordna konferenser och workshops.

Materialet ska spridas över hela landet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Kontakt

Ort
Stockholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.