Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anläggande av asfalterad bana på skidskytteanläggning, Västra Tandö 10:14, Malung-Sälens kommun

Projektet drivs av: Lima Skyttegille

Beskrivning av projektet

Projektet ska skapa en anläggning för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som vill träna exempelvis rullskidor, rullstol och inlines i en säker och tillgänglig miljö fri från trafik.

Syftet med projektet är att skapa en anläggning för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som vill träna exempelvis rullskidor, rullstol och inlines i en säker och tillgänglig miljö fri från trafik. En asfalterad bana ska därför anläggas i anslutning till ortens skidstadion. Efter byggnationen kommer banan att användas för organiserad träning för skidskyttar, längdåkare och funktionshinderorganisationer minst fyra gånger i veckan under barmarkssäsong, och därutöver för prova-på-dagar, läger, tävlingar samt enskild motion och träning.

Efter projektet

Byggnationen är färdigställd men drog ut på tiden på grund av att föreningen inte hittade någon entreprenör som kunde ta på sig uppdraget. Verksamheten planeras starta våren 2022.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i november 2018.

Kontakt

Ort
Lima
Sidan uppdaterades 2021-12-21.