Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av belyst konstgräsplan på Mjälaryd 3:87

Projektet drivs av: Tenhults Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla föreningens barn- och ungdomsverksamhet genom att anlägga en belyst 11-manna konstgräsplan på Kabevallen. 

Konstgräsplanen gör att säsongen förlängs avsevärt till att bli i princip åretruntverksamhet. Klubben kommer att bedriva organiserad verksamhet på anläggningen alla dagar i veckan, utöver detta kommer fotbollsplanen att kunna hyras av andra föreningar samt användas spontant på lediga tider.

Syftet med projektet är att utveckla föreningens barn- och ungdomsverksamhet genom att anlägga en belyst 11-manna konstgräsplan på Kabevallen.

Efter avslutat projekt

Anläggandet av konstgräsplanen är klart och barn- och ungdomsverksamhet bedrivs. Planen är fullbokad mellan kl 17.00-21-30 måndag till fredag. På helgerna används anläggningen till fotbollsmatcher. När planen inte är bokad används den för spontanfotboll av traktens unga. Intresset för anläggningen har varit stort även bland andra föreningar.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2019.

Kontakt

Ort
Tenhult
Sidan uppdaterades 2021-07-02.