Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av dirtbike/BMX-bana och tillgänglighetsanpassad motionsslinga i Bengtsfors kommun

Projektet drivs av: Långevialliansen

Beskrivning av projektet

Som en del av en större satsning på idrottsanläggningen Långevi och närliggande område, vill deltagande föreningar bygga en dirtbike/BMX-bana och en belyst, asfalterad motionsslinga.

Långevialliansen består av Bengtsfors IF, Bengtsfors BOIS och Friluftsfrämjandet. Som en del av en större satsning på idrottsanläggningen Långevi och närliggande område, vill föreningarna bygga en dirtbike/BMX-bana och en belyst, asfalterad motionsslinga. Anläggningarna ska användas för både organiserad och spontan aktivitet, bland annat rullskidåkning, rullstol, löpning, tipspromenader och längdåkning vintertid. Syftet är att göra området till en social mötesplats med olika aktiviteter för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Organiserad verksamhet kommer att bedrivas på både dirtbanan och motionsslingan. Prova-på-aktiviteter och friluftsdagar kommer att arrangeras för barn och unga. Föreningarna har som ambition att kunna låna ut cyklar, skidor och annan utrustning för att alla barn och ungdomar ska kunna delta i verksamheten.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Kontakt

Ort
Bengtsfors
Sidan uppdaterades 2020-06-02.