Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av konstgräsplan i Nordmalings kommun

Projektet drivs av: Hörnsjö IF

Beskrivning av projektet

Hörnsjö IF vill skapa bättre förutsättningar för utveckling av sin barn- och ungdomsverksamhet genom att anlägga en konstgräsplan.

Hörnsjö IF vill skapa bättre förutsättningar för utveckling av sin barn- och ungdomsverksamhet genom att anlägga en konstgräsplan, vilket kommer att förlänga träningssäsongen med ett halvår. Klubben har etablerat kontakt med flyktingboenden i tre närliggande kommuner och genomförde sommaren 2016 ett fotbollsläger för flyktingungdomar på försök i grannkommunen. Intresset för fotboll som idrott och social mötesplats är stor i kommunen, vilket gör att klubben vill satsa på den nya verksamheten i samarbete med andra fotbollsföreningar. Förutom vanlig fotbollsträning, kommer lägerskolor och helgläger att anordnas. På fredag- och lördagkvällar planerar klubben att bjuda in till spontanfotboll med alla intresserade unga på orten, i samarbete med två församlingar.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Kontakt

Ort
Hörnsjö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.