Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anläggande av konstgräsplan i Vinberg i Falkenbergs kommun

Projektet drivs av: Vinbergs IF

Beskrivning av projektet

Projektgruppen kom fram till att följande alternativ var bäst: Gör om dagens B-plan (i dagsläget en vanlig gräsplan) till en konstgräsplan. 

Målsättningar Sociala mål: Vi skall sträva efter att alla ungdomar skall känna glädje under tiden de är aktiva i vår förening. Vi vill påverka våra ungdomar till sunda levnadsvanor och få dem att inse vikten av rätt balans mellan träning, kost och vila. Verksamhetsmål: Vi skall aktivt rekrytera ungdomar och vuxna till uppdrag inom föreningen såsom ledare, domare, funktionärer och styrelsemedlemmar. Vi skall erbjuda ett stort antal barn möjligheten, att utan krav på prestation få spela organiserad fotboll. Sportsliga mål: I 7-mannafotboll ställa upp med minst 1 lag i varje årskull. I 11-mannafotboll ställa upp med minst 1 lag i varje årskull. Att i största möjliga utsträckning förse Vinbergs IF:s representationslag med egna talanger.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Kontakt

Ort
Vinberg
Sidan uppdaterades 2020-06-02.