Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av konstgräsplan på fastighet Idrotten

Projektet drivs av: Tingsryd United FC

Beskrivning av projektet

Projektet syftar till att utveckla fotbollsverksamheten för barn och ungdomar genom att anlägga en belyst 11-manna konstgräsplan på Tingsvallens idrottsplats.

Med den nya planen kommer träningsförutsättningarna förbättras och säsongen förlängas avsevärt. Organiserad barn- och ungdomsverksamhet i form av träning och matcher kommer att bedrivas alla dagar i veckan, både av Tingsryd United FC och andra fotbollsklubbar. Klubben planerar även att starta gå-fotboll och parafotboll för personer med funktionsnedsättning i samarbete med lokala och regionala aktörer. Det kommer dessutom att finnas möjlighet till spontan lek och rörelse på tider då organiserad verksamhet inte pågår.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2019.

Kontakt

Ort
Tingsryd
Sidan uppdaterades 2020-06-02.