Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anläggande av korthålsbana och inredning av handikapptoalett i Oskarshamns kommun

Projektet drivs av: Oskarshamns Golfklubb

Beskrivning av projektet

Oskarshamns golfklubb vill anlägga en korthålsbana och flytta fram ett antal utslagsplatser på sin 18-hålsbana för att skapa kortare, mer tillgängliga och lättspelade banor för personer med funktionsnedsättning och yngre barn.

Oskarshamns golfklubb vill anlägga en korthålsbana och flytta fram ett antal utslagsplatser på sin 18-hålsbana. Syftet är att skapa kortare, mer tillgängliga och lättspelade banor för personer med funktionsnedsättning och yngre barn. I projektet ingår även att bygga en tillgänglighetsanpassad toalett. Ny verksamhet som klubben ska starta är handigolf, i samarbete med två funktionshinderföreningar och Smålands golfförbund.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2016.

Kontakt

E-post
Ort
Oskarshamn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.