Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anläggande av padelbana/allaktivitetsyta i Falkenbergs kommun

Projektet drivs av: Slöinge Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Padelbana/ allaktivitetsyta som man kan spela padel, minitennis, innebandy och basket.

Slöinge Tennisklubb tycker att det är viktigt att medlemmarna aktiveras även när man inte spelar tennis, möjligheten till spontan idrott och den sociala miljön på anläggningen är något som vi lägger stor vikt vid.Huvudmålgruppen är Slöinge Tennisklubbs barn och ungdomar, men vi hoppas även kunna locka andra barn och ungdomar som inte tidigare har spelat tennis. Eftersom Paddel är en ny sport så har alla möjlighet att starta på samma nivå. Vi hoppas även kunna starta upp  en ny verksamhet för barn och ungdomar med funktionshinder på allaktivitets ytan. Vi har redan några barn och ungdomar med funktionsnedsättning i vår tennisverksamhet.

Målet för projektet är att aktivera fler i vår verksamhet och då framför allt ungdommar. Vi vill även öka spontan idrotten där man träffas och aktiverar sig utan att behöva deltaga i någon organiserad träning

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2015.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2015.

Kontakt

E-post
Ort
Slöinge
Sidan uppdaterades 2020-06-02.