Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anläggning av konstgräsplan och spontanidrottsytor i Åmåls kommun

Projektet drivs av: Tösse IF

Beskrivning av projektet

Tösse IF planerar att anlägga en belyst konstgräsplan, längdhoppsgro och löparbanor för att skapa möjligheter för unga barn och ungdomar att spela fotboll under en längre tid på året och även prova på andra idrotter.

Tösse IF planerar att anlägga en belyst konstgräsplan, längdhoppsgrop, löparbanor och en mindre asfaltsyta intill sin idrottsanläggning. Konstgräsplanen ska ritas upp med linjer för både fotboll, basket och handboll. Den asfalterade ytan är tänkt för innebandy under barmarkssäsong, för att sedan spolas med is för skridskoåkning under vintern. Syftet med projektet är att skapa möjligheter för unga barn och ungdomar att spela fotboll under en längre tid på året och även prova på andra idrotter som inte finns i organiserad form på orten, till exempel friidrott.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Kontakt

Ort
Åmål
Sidan uppdaterades 2020-06-02.