Till innehållet

Anläggning av konstgräsplan och spontanidrottsytor i Åmåls kommun

Projektet drevs av: Tösse IF

Beskrivning av projektet

Tösse IF planerar att anlägga en belyst konstgräsplan, längdhoppsgro och löparbanor för att skapa möjligheter för unga barn och ungdomar att spela fotboll under en längre tid på året och även prova på andra idrotter.

Tösse IF planerar att anlägga en belyst konstgräsplan, längdhoppsgrop, löparbanor och en mindre asfaltsyta intill sin idrottsanläggning. Konstgräsplanen ska ritas upp med linjer för både fotboll, basket och handboll. Den asfalterade ytan är tänkt för innebandy under barmarkssäsong, för att sedan spolas med is för skridskoåkning under vintern. Syftet med projektet är att skapa möjligheter för unga barn och ungdomar att spela fotboll under en längre tid på året och även prova på andra idrotter som inte finns i organiserad form på orten, till exempel friidrott.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2016.

Kontakt

Ort
Åmål

Liknande projekt

  • Nybyggnation av padelhall

    Visby tennisklubb ska utveckla sin verksamhet genom att bygga en paddeltennishall med två banor.

  • Anpassning av greener för ny verksamhet för barn och ungdomar

    Öijared Golfklubb ska anpassa befintliga greener för footgolf och det nya konceptet ”golfäventyret”, för att kunna aktivera, rekrytera och behålla…

  • Nybyggnation av klätterlokal

    Västerviks klätterklubb ska skapa förutsättningar för att utveckla barn- och ungdomsverksamheten genom att bygga en ny klättervägg.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.