Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Anpassning av greener för ny verksamhet för barn och ungdomar

Projektet drivs av: Öljared Golfklubb

Beskrivning av projektet

Öijared Golfklubb ska anpassa befintliga greener för footgolf och det nya konceptet ”golfäventyret”, för att kunna aktivera, rekrytera och behålla juniorer till verksamheten.

För att kunna aktivera, rekrytera och behålla juniorer till verksamheten vill Öijared Golfklubb satsa på footgolf och golfäventyret. Föreningen har därför sökt medel till att anpassa de befintliga greenerna så att de ska gå att använda till footgolf och det nya konceptet ”golfäventyret”. Med projektet vill klubben göra det möjligt för alla barn och ungdomar att spontant utöva footgolf och också kunna starta organiserad footgolfträning i klubbens regi. Den nya banan kommer också ha organiserad verksamhet för golfäventyret.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2017.

Kontakt

Ort
Floda
Sidan uppdaterades 2020-06-02.