Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Anpassning av skyttehall, Skyttehallen Vindel Flakabäck i Vindelns kommun

Projektet drivs av: Ramselefors skytteförening (SKF)

Beskrivning av projektet

Ramselefors Skytteförening ska genom ombyggnationen kunna erbjuda skytteträning samt möjlighet att tävla för personer med funktionsnedsättning.

Ramselefors Skytteförening ska genom ombyggnationen kunna erbjuda skytteträning samt möjlighet att tävla för personer med funktionsnedsättning vilket i dagsläget inte är möjligt. Genom att installera elektroniska skyttetavlor och anpassa delar av lokalen kan alla delta i verksamheten, även personer som är blinda eller har grav synnedsättning.

Satsningen på verksamhet för personer med funktionsnedsättning görs i samarbete med Vindelns Folkhögskola Synskadadekurs och Vindelns kommuns handikappomsorg.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2012.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2012.

Kontakt

Ort
Vindeln
Sidan uppdaterades 2020-06-02.