Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Arbete trots psykisk ohälsa

Projektet drivs av: Riksförbundet för Social och Mental Hälsa RSMH

Beskrivning av projektet

I projektet vill Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH, fokusera på framgångsfaktorer och ta reda på vad på en arbetsplats och vilka individuella strategier som gör att personer med psykisk ohälsa kan få och behålla ett arbete.

RSMH ska djupintervju 60 personer ur målgruppen. Tillsammans med Högskolan i Dalarna ska framgångsfaktorerna sammanställas och ett evidensbaserat utbildningsmaterial tas fram som ska erbjudas arbetsgivare. RSMH ska även ta fram ett web-baserat arbetsplatsstöd för målgruppen och arbetsgivare. I projektet ska en till tre kommuner ta del av resultaten och testa utbildningsinsatsen. Efter projektet kommer RSMH fortsätta att utveckla och förvalta materialet och erbjuda andra kommuner och arbetsgivare utbildningen.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2017 och avslutades i februari 2020.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2017 och avslutades i februari 2020.

Kontakt

Ort
Hägersten
Sidan uppdaterades 2020-06-02.