Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Arrangörer utan hinder - ett projekt av, med och för personer med funktionsvariationer

Projektet drivs av: Kulturens Bildningsverksamhet

Beskrivning av projektet

Personer med olika funktionsvariationer ska inom projektets ramar arrangera egna kulturevent, synliggöra projektets resultat bland annat i form av en utställning, föreläsningar och event riktade mot en bred allmänhet.

Målsättningen är att finna metoder och lösningar för hur personer med funktionsvariationer inom kulturlivet ska kunna stärkas i sitt arrangörskap. Projektet beräknar att deltagarna (projektgruppen) kommer att bestå av cirka 20 personer, alla med olika former av funktionsvariationer. De kommer under projekttiden arbeta praktiskt med att genomföra olika event och aktiviteter samt teoretiskt arbeta med att synliggöra och presentera projektets erfarenheter genom utställningar, bok, föreläsningar, hemsida med mera. Projektet kommer att sammanställa en bok om livet som kulturarrangör med funktionsvariation, göra en minidokumentärfilm, en utställning, hemsida med mera som ska bidra till en fortsättning av projektet.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i februari 2016 och avslutades i februari 2019.

Kontakt

Ort
Solna
Sidan uppdaterades 2020-06-02.