Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Artscape - Gemensamt skapande för barn och unga

Projektet drivs av: Artscape

Beskrivning av projektet

Projektets ska utveckla en pedagogisk metod där barn och unga arbetar med kollektivt skapande av gatukonst som ett verktyg för att förstå demokratin och utveckla sin delaktighet och sitt inflytande i samhället.

Tillsammans med erfarna konstnärer deltar målgruppen i hela processen från förprojektering och genomförande till marknadsföring och invigning. Under projektet genomförs 30–40 workshoppar över hela landet som resulterar i permanenta konstverk. En handbok tas fram som ger stöd för dem som vill arbeta med metoden. Projektet lever vidare genom projektägarens och samverkansparternas ordinarie verksamheter. Dessa tar även ansvar för handbokens fortsatta spridning.

Projektets tidstatus

63%

Projektet startade i december 2019 och avslutas i december 2022.

Projektets tidstatus

63%

Projektet startade i december 2019 och avslutas i december 2022.

Kontakt

Ort
Malmö
Sidan uppdaterades 2020-06-02.