Till innehållet

Bubblis

Projektet drevs av: Studieförbundet Bilda Svealand

Beskrivning av projektet

Bubblis ska vara en attraktiv och tillgänglighetsanpassad mötesplats för människor med olika diagnoser och funktionsnedsättningar.

Bubblis ska vara en attraktiv och tillgänglighetsanpassad mötesplats för människor med olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Det ska vara ett forum där människor kan mötas, utbyta erfarenheter och stötta varandra, en träffpunkt med anpassade verksamhetslokaler för föreningar som riktar sig till projektets målgrupp. Allmänheten ska kunna få information och stöd om olika diagnoser, funktionsvariationer och sjukdomar.

Efter projektets slut avser stödmottagaren att fortsätta driva verksamheten i egen regi.

Mötesplatsen ska utformas och verksamheten utvecklas i nära samarbete med patient- och brukarföreningar i Örebro.

Efter projektet

Projektet skapade en mötesplats med anpassade och relevanta aktiviteter för människor med olika sjukdomar och funktionsvariationer. Mötesplatsen var uppskattad av de personer som hittade dit. Projektägaren valde att avsluta projektet i förtid.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2018 och avslutades i maj 2020.

Projektets tidstatus

100%

Projektet startade i juni 2018 och avslutades i maj 2020.

Kontakt

Ort
Örebro

Liknande projekt

  • Vi slutar aldrig cykla!

    Projektet ska utveckla en utbildningsmodell där äldre personer med funktionsnedsättning får möjlighet att börja med paracykling.

  • Nya vägar - trafikkunskap för alla

    Projektet ska bedrivas i mycket nära samverkan med Kumla funktionshindrades motorklubb (KFMK). Syftet är att personer med funktionsnedsättning ska…

  • Ridning för ryttare med blindhet och svår synskada

    Projektets syfte är att erbjuda personer med blindhet eller svår synskada självständig ridning i grupp, något som idag inte finns.

Sidan uppdaterades 2022-09-05.