Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Bunkern bokar

Projektet drivs av: Coompanion Göteborgsregionen ekonomisk förening

Beskrivning av projektet

Projektet syftar till att skapa arbetstillfällen för personer med funktionsnedsättning.

Målet är att ta fram en utbildning och starta upp ett socialt företag i Göteborg som erbjuder bokningstjänster till musiker. Tillsammans med kulturföreningen Bunkern ska projektet identifiera vilka tjänster som efterfrågas och kan säljas. Kopplat till det tas en utbildning fram där målgruppen får lära sig arbetet. Deltagarna ska kunna fördjupa sig inom olika områden, till exempel marknadsföring, sälj, ekonomi, skriva texter och göra film.

Efter projektet ska det finnas ett socialt företag som säljer tjänster till musiker. Nya personer som kommer in i verksamheten lär sig arbetet antingen genom ett lärlingsförfarande på plats eller i utbildningen som drivs vidare inom folkbildningen. Metoden ska även spridas till andra som vill starta liknande verksamheter inom andra branscher.

Beviljat belopp

3 571 700 kronor

Projektets tidstatus

35%

Projektet startade i januari 2021 och avslutas i januari 2024.

Beviljat belopp

3 571 700 kronor

Projektets tidstatus

35%

Projektet startade i januari 2021 och avslutas i januari 2024.

Kontakt

Ort
Göteborg
Sidan uppdaterades 2021-10-04.