Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av allaktivitetslokal i Öregrund i Östhammars kommun

Projektet drivs av: Wetseras vänner

Beskrivning av projektet

Föreningen Wetseras vänner planerar att bygga en allaktivitetslokal för barn och ungdomar ombord på råseglaren S/Y Wetsera i Öregrund.

Föreningen Wetseras vänner planerar att bygga en allaktivitetslokal för barn och ungdomar ombord på råseglaren S/Y Wetsera. Fartyget är systerskepp till Pippi Långstrumps Hoppetossa och byggdes 1891. Det ska ligga fast förankrad i Öregrunds hamn i tio år och fungera som ett allaktivitetshus och öppen mötesplats, kurs- och utbildningslokal för i första hand barn och ungdomar, men till viss del även för föreningar som har barn och unga som målgrupp. Förutom den öppna verksamheten, där barn och ungdomar själva får bestämma innehåll och aktiviteter, är mötesplatsen tänkt att användas för kurser i sjökunskap, navigation, teori i sim- och dykskola, läger och musik.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2016.

Kontakt

Ort
Öregrund
Sidan uppdaterades 2020-06-02.