Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av äventyrsbana och filtanläggning på bangolfbana

Projektet drivs av: Kungälvs Bangolfklubb

Beskrivning av projektet

Kungälvs bangolfklubb vill bygga en äventyrsbana och en filtanläggning för att göra det roligare och enklare för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning att spela bangolf.

Genom att bygga en äventyrsbana samt en filtanläggning vill Kungälvs bangolfklubb göra det roligare och enklare för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning att spela bangolf. Banan, en så kallad Minigolf Open Standard-bana (MOS), består av konstgräs och saknar hinder. Den påminner om en traditionell golfbana i miniatyr där man spelar bollen framåt i ett landskap. Traditionella filtbanor är svårare rent tekniskt men en förutsättning för att avancera i sporten och arrangera tävlingar. Klubben har idag ingen verksamhet på orten utan pendlar till andra banor i regionen. Samarbete och aktiviteter kommer att ske mellan Kungälvs Bangolfklubb och FUB Kungälv.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2017.

Kontakt

Ort
Kungälv
Sidan uppdaterades 2020-06-02.