Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av bågskyttehall i Sundsvall kommun

Projektet drivs av: Sundsvall Ortvikens Bågskytteklubb

Beskrivning av projektet

Sundsvall Ortvikens Bågskytteklubb planerar att bygga en bågskyttehall intill sin utomhusbana för att kunna utveckla föreningens verksamhet och möjliggöra bågskytteträning året runt för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

Hallen kommer att bli en samlingsplats för idrott, utbildning, teori och sociala aktiviteter. Efter byggnationen kommer bågskytteverksamhet att kunna bedrivas året om, fem kvällar i veckan. Med en hall som kan attrahera unga och personer med funktionsnedsättning ser föreningen möjligheter att utveckla verksamheten i samverkan med distriktsidrottsförbund, lokala föreningar, funktionshinderorganisationer och kommunen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Sundsvall
Sidan uppdaterades 2020-06-02.