Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av café/samlingslokal

Projektet drivs av: Älvsby IF

Beskrivning av projektet

Älvsby idrottsförening fotboll ska bygga tillgänglighetsanpassad samlingslokal och omklädningsrum vid Älvåkra IP för att nya aktiviteter för ortens barn och ungdomar samt för Älvsby Parasportförening ska bli möjliga.

Älvsby idrottsförening fotboll ska bygga tillgänglighetsanpassad samlingslokal och omklädningsrum vid Älvåkra IP för att nya aktiviteter för ortens barn och ungdomar samt för Älvsby Parasportförening ska bli möjliga. Älvsby Parasportförening har aktiva skidåkare som efterfrågar tillgänglighetsanpassningen för att kunna ha försäsongsträning, rullskidåkning och samlingar vid Älvåkra IP. Andra efterfrågade aktiviteter som blir möjliga för Älvsby parasportförening är friidrott och fotboll. Det finns ingen fritids- eller ungdomsgård i Älvsbyn och ungdomsledda aktiviteter som spontanidrott, filmkväll och caféverksamhet kommer att finnas 2-3 kvällar i veckan. Aktiviteterna ska bestämmas och utformas av barn och ungdomar och den nya samlingslokalen ska vara öppna för samtliga barn och ungdomar på orten oavsett om man är medlem i föreningen eller inte.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2017.

Kontakt

Ort
Älvsbyn
Sidan uppdaterades 2020-06-02.