Till innehållet

Byggnation av golfstudio i Sjöbo kommun

Projektet drevs av: Sjöbo Golfklubb

Beskrivning av projektet

Golfstudion är tänkt som en träningslokal tillsammans med tränaren. Här har du möjlighet att i större utsträckning se och förstå din sving och därmed ökar också förståelsen till förändring och utveckling.

Syftet med studion har varit och är att öka möjligheten att utöva golf även under vintern, helt oberoende av väder. Att träning och utbildning har kunnat utföras under hela vintern har bidragit till att våra juniorer har utvecklats mycket under denna säsongen. Juniorerna spelade till sig en plats i årets JSM! Många individuella framgångar har också gjorts under året.

Att behålla juniorerna i klubben! När man utvecklas i golf blir golfen också roligare. Ungdomarna har under säsongen spontant kommit till klubben för att träna. Att se Elias med klubbhandicap träna tillsammans med Christopher som är proffs och har +3,0 i hcp är helt underbart! Detta ger glädje på klubben!

Vi ser studion som en fantastisk investering som vi räknar med håller klubben i framkant beträffande träningsmöjligheter, framförallt under golfens lågsäsong.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i juni 2014.

Kontakt

Ort
Sjöbo

Liknande projekt

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

  • Korthålsbana för footgolf

    Surahammars golfklubb har fått lokalstöd för att anlägga en korthålsbana anpassad för footgolf.

  • Byggnation av tillgänglighetsanpassat stall

    Sigtunabygdens ryttarförening har fått lokalstöd för att bygga ett tillgänglighetsanpassat stall så att ryttare med funktionsnedsättning ska kunna…

Sidan uppdaterades 2020-06-02.