Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av juniorhus i Bollnäs kommun

Projektet drivs av: Freluga Golfklubb

Beskrivning av projektet

Freluga Golfklubb vill bygga ett juniorklubbhus som ska användas som mötesplats för ungdomarna eftersom det efterfrågats och kan bli en del i att lyfta hela juniorverksamheten.

Juniorhuset kommer att möjliggöra kurser, såsom gröna-kortet kurser, sociala aktiviteter och spel/film kvällar. Det kommer också arrangeras lägerverksamhet med övernattning för juniorer och ungdomar både på sommaren och vintern. Juniorhuset kommer att vara öppet varje dag hela säsongen och ha ledare på plats när aktiviteterna kräver det. Idag finns inget klubbhus eller samlingslokal på banan, endast ett kansli och café. Projektet har avbrutits i förtid med anledning av att Freluga Golfklubb försattes i konkurs i början av juli 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Bollnäs
Sidan uppdaterades 2021-05-06.