Till innehållet

Byggnation av klubbstuga i Arboga kommun

Projektet drevs av: Arboga Södra IF

Beskrivning av projektet

I juni 2014 brann Arboga Södra IF:s klubbstuga ner till grunden. I den nya stugan som ska byggas upp kommer föreningen att arrangera kurser, utbildningar och sociala aktiviteter och läger.

I juni 2014 brann Arboga Södra IF:s klubbstuga ner till grunden, något som har gjort det svårt att bedriva barn- och ungdomsverksamheten fullt ut. I den nya stugan som ska byggas upp kommer föreningen att arrangera kurser, utbildningar och sociala aktiviteter och läger. Ny verksamhet som ska starta är fotbollsträning och läger för personer med funktionsnedsättning, där lokalen blir en central mötesplats. Lokalen består av en samlingssal, sovsal med plats för 20 personer, kök, toaletter, duschar och ett mindre kansli. Både den yttre och inre miljön kommer att vara tillgänglighetsanpassad. Samarbete sker med funktionshinderorganisationer, parasportförbund och Arboga kommun.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Arboga

Liknande projekt

  • Byggnation av samlingslokal

    Götlunda IF planerar att bygga ut en omklädningsbyggnad med en samlingslokal, eftersom både klubben och orten i övrigt saknar en sådan.

  • Nybyggnation av golfstudio i Arboga kommun

    Arboga golfklubb, som är en handigolfklubb, utvecklar golfverksamheten och bygger ut anläggningen i Haketorp med en golfstudio mm.

  • Nybyggnation av padelhall

    Visby tennisklubb ska utveckla sin verksamhet genom att bygga en paddeltennishall med två banor.

Sidan uppdaterades 2020-06-02.