Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av klubbstuga i Arboga kommun

Projektet drivs av: Arboga Södra IF

Beskrivning av projektet

I juni 2014 brann Arboga Södra IF:s klubbstuga ner till grunden. I den nya stugan som ska byggas upp kommer föreningen att arrangera kurser, utbildningar och sociala aktiviteter och läger.

I juni 2014 brann Arboga Södra IF:s klubbstuga ner till grunden, något som har gjort det svårt att bedriva barn- och ungdomsverksamheten fullt ut. I den nya stugan som ska byggas upp kommer föreningen att arrangera kurser, utbildningar och sociala aktiviteter och läger. Ny verksamhet som ska starta är fotbollsträning och läger för personer med funktionsnedsättning, där lokalen blir en central mötesplats. Lokalen består av en samlingssal, sovsal med plats för 20 personer, kök, toaletter, duschar och ett mindre kansli. Både den yttre och inre miljön kommer att vara tillgänglighetsanpassad. Samarbete sker med funktionshinderorganisationer, parasportförbund och Arboga kommun.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Arboga
Sidan uppdaterades 2020-06-02.