Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av motorbana i Gagnef kommun

Projektet drivs av: Mockfjärd Motorklubb

Beskrivning av projektet

Mockfjärd Motorstadion ska bli en stor tävlingsanläggning för motocross och snöskotercross. Tillsammans med den lokala snöskoterklubben planerar vi även att göra aktiviteter på banan för funktionshindrade, t.ex. med snöskotrar och fyrhjulingar.

Projektet Mockfjärd Motorstadion är ett jätteprojekt som sträcker sig från en början med ett fullvuxet skogsskifte som till slut skall bli en stor tävlingsanläggning för motocross och snöskotercross. Anläggningen skall även kunna användas för att fostra unga talanger till fullfjädrade motocrossmästare :) . Tillsammans med den lokala snöskoterklubben planerar vi även att göra aktiviteter på banan för funktionshindrade, till exempel med snöskotrar och fyrhjulingar.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2010.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2010.

Kontakt

Ort
Mockfjärd
Sidan uppdaterades 2020-06-02.