Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av multisportarena och gym

Projektet drivs av: Slöinge Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Projektets ska möjliggöra spontanidrott för barn och ungdomar i Slöinge genom att bygga en multisportarena med tillhörande utegym.

Projektets syfte är att möjliggöra spontanidrott för barn och ungdomar i Slöinge genom att bygga en multisportarena med tillhörande utegym. Anläggningen kommer att bestå av en yta på 12 x 24 meter konstgräs med sarg och tillhörande basket-, bandy- och fotbollsmål samt ett utegym med fem maskiner. Multisportarenan ska introduceras för unga i Slöinge genom prova-på-dagar och instruktörstillfällen. Utrustning kommer att finnas att låna i tennisklubbens närliggande lokaler. 

Efter projektet

Byggnationen är genomförd och anläggningen används dagligen alla dagar i veckan sedan våren 2020. Dock har organiserad träning efter skolan inte kunnat startas på grund av coronapandemin.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Slöinge
Sidan uppdaterades 2021-08-18.