Till innehållet

Byggnation av näridrottsplats på fastigheten Östra Sälen

Projektet drivs av: Sälens Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska bredda utbudet av fritidsaktiviteter och skapa en social mötesplats i Sälen där barn och ungdomar ges möjlighet att umgås och idrotta spontant när de vill.

Syftet med projektet är att bredda utbudet av fritidsaktiviteter och skapa en social mötesplats i Sälen där barn och ungdomar ges möjlighet att umgås och idrotta spontant när de vill. Detta ska Sälens IF åstadkomma genom att bygga en näridrottsplats för fotboll, innebandy, volleyboll, skateboard, badminton och basket. Utrustning som exempelvis bollar, klubbor och västar kommer att finnas att låna för dem som inte har egna. Klubben kommer att hålla i prova-på-aktiviteter efter skolan för att få barn och unga att upptäcka anläggningens möjligheter.

Efter projektet

Byggnationen av näridrottsplatsen är genomförd. Anläggningen används spontant både på dag-, eftermiddags- och kvällstid. Anläggningen används också av klubben vid alternativ träning till den ordinarie träningen. Eftermiddagsverksamhet kommer att starta upp när rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten tillåter större grupper att samlas.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2018.

Kontakt

Ort
Transtrand

Liknande projekt

Sidan uppdaterades 2021-09-15.