Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av padelbanor

Projektet drivs av: Oskarshamns Padelklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska bygga två elbelysta utomhusbanor för padel för att starta verksamhet för barn och ungdomar.

Syftet med projektet är att bygga två elbelysta utomhusbanor för padel. Föreningen vill starta verksamhet för barn och ungdomar. Anläggningen kommer vara fullt tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar. Ledarledda träningstillfällen kommer skapas. Utöver detta kommer barn och ungdomar spela gratis under vissa tider.

Efter projektet

Två padelbanor utomhus öppnades för spel i april 2020. Föreningen erbjuder barn och ungdomar i åldern 6-18 år gratis tränarledd träning från april till december. Gratis sommarläger för målgruppen arrangeras under augusti. Föreningen har också arrangerat prova-på-tillfällen med tränare för skolklasser.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Oskarshamn
Sidan uppdaterades 2021-09-22.