Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av padelbanor i Jönköpings kommun

Projektet drivs av: Tabergsdalens TK

Beskrivning av projektet

Tabergsdalens tennisklubb vill genom att bygga två padelbanor i anslutning till sin tennisanläggning införa en ny sport med stort intresse bland klubbens ungdomar. Padelbanorna och befintliga tennisbanor blir tillgänglighetsanpassade.

Tabergsdalens tennisklubb vill bygga två padelbanor i anslutning till sin tennisanläggning i Norrahammar. En bana för inomhusträning kommer att anläggas på samma plan och i direkt anslutning till de fyra befintliga tennisbanorna och en bana kommer att byggas utomhus i anslutning till de fyra grusbanor som finns där. Klubben vill med projektet införa en ny sport i Jönköpingsregionen som är i stark tillväxt internationellt och som det finns ett stort intresse för bland klubbens ungdomar. I samband med byggnationen kommer man att göra padelbanorna och befintliga tennisbanor tillgänglighetsanpassade i samarbete med HSO i Jönköpings län.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i december 2016.

Kontakt

Ort
Norrahammar
Sidan uppdaterades 2020-06-02.