Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av padelbanor, Vifolkavallen

Projektet drivs av: Mjölby Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Projektet ska bygga två elbelysta utomhusbanor för padel och genom detta utöka föreningens verksamhet för barn och ungdomar.

Syftet med projektet är att bygga två elbelysta utomhusbanor för padel. Föreningen vill utöka verksamhet för barn och ungdomar.  Anläggningen kommer ligga centralt på Vifolkavallen där tennisbanor, fotbollsplaner och ishall ligger. Ledarledda träningstillfällen kommer skapas. Barn och ungdomar ska få reducerat pris på banhyran. Anläggningen kommer vara fullt tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar.

Efter projektet

Byggnationen är klar. Banorna var klara i mitten av maj 2021 och då satte ungdomsträningar igång. I dagsläget går 63 barn i åldrarna 6-14 år i regelbunden träning. Föreningen planerar samordning med andra föreningar under 2022.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i april 2019.

Kontakt

Ort
Mjölby
Sidan uppdaterades 2021-09-22.