Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Byggnation av padelhall Kristianstad 4:41, Kristianstad kommun

Projektet drivs av: Kristianstads Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Kristianstads tennisklubb vill bygga en padelhall för att bredda utbudet av racketsporter och starta padel för barn och ungdomar.

Verksamheten kommer att bestå av organiserad träning, tävlingar, läger och möjlighet till drop-in-padel. Klubben kommer även att arrangera prova-på-dagar, öppet hus, lovaktiviteter och läger för att synliggöra den nya sporten för fler unga.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan. Verksamheten bedrivs i begränsad omfattning i enlighet med FHM rekommendationer gällande coronapandemin.

Ledarledd gruppträning i padel sker för båda barn och ungdomar. Samarbete sker med Kristianstad Padelklubb som även de har ungdomar som kommer och spelar i hallen.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Kontakt

Ort
Kristianstad
Sidan uppdaterades 2021-09-20.