Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av racketcentrum

Projektet drivs av: Värnamo Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Värnamo tennisklubb bygger en rackethall för squash och bordtennis intill sin tennisanläggning för att skapa en naturlig mötesplats där barn och ungdomar kan utnyttja lokalerna både före, under och efter träning.

Värnamo tennisklubb planerar att bygga en rackethall för squash och bordtennis intill sin tennisanläggning. Syftet är skapa en naturlig mötesplats där barn och ungdomar kan utnyttja lokalerna både före, under och efter träning. Den nya verksamheten kommer starta som en idrottsskola där barn och unga får prova på alla sporter under ett antal tillfällen, för att sedan fortsätta i ordinarie verksamhet. För att nå ut till nya målgrupper samarbetar klubben med Värnamo kommun och en lokal funktionshinderorganisation.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i september 2017.

Kontakt

Ort
Värnamo
Sidan uppdaterades 2020-06-02.