Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av Skatepark i Bjurholms kommun

Projektet drivs av: Agnäs Idrottsklubb

Beskrivning av projektet

Den ideella föreningen Agnäs IK har tagit fasta på barns och ungdomars önskan om att anlägga en skatepark. Idén är att få till en aktivitetspark för skateboard, kickbike och bmx.

Den ideella föreningen Agnäs IK har tagit fasta på barns och ungdomars önskan om att anlägga en skatepark i Bjurholms kommun. Idén är att få till en aktivitetspark för skateboard, kickbike och bmx. Anläggningen kommer i första hand att användas spontant av barn och ungdomar i bygden, men det kommer också att arrangeras prova-på-dagar och träning i organiserad form. Det kommer att finnas möjlighet att låna utrustning för de barn som till exempel inte har en egen skateboard.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2016.

Kontakt

Ort
Bjurholm
Sidan uppdaterades 2020-06-02.