Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av två padelbanor

Projektet drivs av: Vetlanda Tennisklubb

Beskrivning av projektet

Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

Vetlanda tennisklubb (Vetlanda racketklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning. Syftet är att etablera en ny racketsport på orten med barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning som prioriterade målgrupper. En särskild padelsektion ska bildas och tennistränare ska utbildas inom padel. Verksamheten kommer att bestå av organiserad träning, prova-på-tillfällen, padelskola och spontanspel.

Samarbete sker med Vetlanda kommun och Ädelfors folkhögskola, vilket gör att klubben når ut till bland annat personer med fysisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning samt nyanlända och asylsökande ungdomar.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2017.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i oktober 2017.

Kontakt

Ort
Vetlanda
Sidan uppdaterades 2020-06-02.