Kakor

Vi använder oss av kakor (cookies) för att underlätta navigering och för att förbättra ditt besök på arvsfonden.se. Kakor behövs för Lyssna-funktionen och för att hantera inställningar som du gör. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du blockera webbkakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta.

Till innehållet

Byggnation av utegym och hinderbana

Projektet drivs av: Jävre Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla nya träningsmöjligheter för barn och unga i byn Jävre genom att bygga ett belyst utegym kombinerat med hinderbana på den egna idrottsanläggningen Jullevallen.

Projektets syfte är att utveckla nya träningsmöjligheter för barn och unga i byn Jävre genom att bygga ett belyst utegym kombinerat med hinderbana på den egna idrottsanläggningen Jullevallen. I projektet ingår även att tillgänglighetsanpassa intilliggande omklädningsrum och toaletter. Utrymmet är tänkt att användas både spontant dagligen och för organiserad träning i Jävre IF:s regi. Föreningen kommer att anordna instruktörstillfällen och prova-på-dagar för målgrupperna.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan och anläggningen används både för klubbens verksamhet och spontant. Däremot har man ännu inte genomfört prova-på-verksamhet och instruktörstillfällen på grund av corona. Invigning sker under ht-21.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Jävrebyn
Sidan uppdaterades 2021-09-13.