Till innehållet

Byggnation av utegym och hinderbana

Projektet drevs av: Jävre Idrottsförening

Beskrivning av projektet

Projektet ska utveckla nya träningsmöjligheter för barn och unga i byn Jävre genom att bygga ett belyst utegym kombinerat med hinderbana på den egna idrottsanläggningen Jullevallen.

Projektets syfte är att utveckla nya träningsmöjligheter för barn och unga i byn Jävre genom att bygga ett belyst utegym kombinerat med hinderbana på den egna idrottsanläggningen Jullevallen. I projektet ingår även att tillgänglighetsanpassa intilliggande omklädningsrum och toaletter. Utrymmet är tänkt att användas både spontant dagligen och för organiserad träning i Jävre IF:s regi. Föreningen kommer att anordna instruktörstillfällen och prova-på-dagar för målgrupperna.

Efter projektet

Byggnationen är genomförd enligt plan och anläggningen används både för klubbens verksamhet och spontant. Däremot har man ännu inte genomfört prova-på-verksamhet och instruktörstillfällen på grund av corona. Invigning sker under ht-21.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Projektets tidstatus

Projektet beviljades stöd i februari 2019.

Kontakt

Ort
Jävrebyn

Liknande projekt

  • Multianläggning på Svensbyn

    Svensby sportklubb ska bygga en multiarena med yta för konstgräs, parkour/hinderbana, klättervägg, beachvolleyplan, boulebana, kombinerad…

  • Byggnation av två padelbanor

    Vetlanda racketklubb (före detta Vetlanda tennisklubb) ska bygga en hall för två padelbanor i direkt anslutning till sin tennisanläggning.

  • Aktivitetspark, skatepark utomhus

    Björkparken Delsbo vill bygga en skatepark i betong som även fungerar för inlines, kickbike och BMX.

Sidan uppdaterades 2021-09-13.